Veličina fonta
Sivi ton
Kontrast
Disleksija

Novosti

Meet & Employ 2023. – Dan poslovnih prilika Ekonomskog fakulteta Rijeka

15. lipnja 2023.

|

Rijeka, Svi centri

Ekonomski fakultet Sveučilišta u Rijeci je i ove godine organizirao Meet & Employ  - Dan poslovnih prilika koji se održao 14. lipnja 2023. godine kao događanje namijenjeno svim mladima u potrazi za zaposlenjem u ekonomskoj struci. 
 

Meet&Employ 2023 – Dan poslovnih prilika središnje je mjesto okupljanja partnera Ekonomskog fakulteta Rijeka koji su u cilju pronalaženja kvalitetnog kadra za zaposlenje ili stručnu praksu predstavili svoje organizacije i aktualne prilike za zapošljavanje ili stručnu praksu studentima fakulteta odnosno ponudu poslova nezaposlenim osobama iz evidencije Hrvatskog zavoda za zapošljavanje Područne službe Rijeka koji su prethodnih godina završili studij ekonomije.

Ovo događanje je okupilo više od 25 partnera, tvrtki i ustanova, koje su studentima Ekonomskog fakulteta u Rijeci predstavili više od 40 trenutno otvorenih oglasa za zapošljavanje i stručnu praksu, nakon čega su uslijedili speed-dating intervjui s kandidatima za zapošljavanje ili stručnu praksu.   

Hrvatski zavod za zapošljavanje Područna služba Rijeka je slijedom dugogodišnje uspješne suradnje s Ekonomskim fakultetom Sveučilišta u Rijeci i njihovim Centrom za karijere na ovogodišnjem Meet & Employ predstavila mogućnosti obavljanja stručne prakse studenata u nekoliko odjela područne službe te su obavljeni razgovori s mogućim polaznicima prakse, dok su na izložbenom štandu predstavljene mjere aktivne politike zapošljavanja s naglaskom na mjere pripravništva kao i usluge novoosnovanog Centra za savjetovanje i informiranje o karijeri Rijeka.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu? Kliknite ovdje

"*" indicates required fields

Molimo Vas pošaljite nam poruku kako bi mogli ispraviti sadržaj

Hidden