Veličina fonta
Sivi ton
Kontrast
Disleksija

Novosti

Otvoren 16. CISOK centar u Virovitici

17. veljače 2023.

|

Virovitica

U Virovitici je 17.2.2023. svečano otvoren 16. CISOK centar. Otvorenjem Centra za informiranje i savjetovanje u karijeri, županija je postala bogatija za još jedno mjesto na kojem se pružaju lako dostupne, stručne i prepoznatljive usluge cjeloživotnog profesionalnog usmjeravanja.

Korisnicima CISOK-a na raspolaganju će biti usluge individualnog i grupnog informiranja i profesionalnog savjetovanja te raznovrsne radionice, predavanja i prezentacije u svrhu unapređenja osobnih potencijala za cjeloživotni razvoj karijere. Namijenjen je prvenstveno mladim nezaposlenim osobama, učenicima, studentima, ali i svim ostalim građanima zainteresiranima za razvoj karijere.

Otvorenju su prisustvovali predstavnici budućih partnera CISOK-a, a svojim prigodnim govorom i riječima podrške obratili su se Hrvoje Belobrk, predstojnik HZZ-a Područnog ureda Virovitica, gradonačelnik Grada Virovitice Ivica Kirin te Ante Lončar, ravnatelj Hrvatskog zavoda za zapošljavanje koji je ujedno otvorio CISOK centar Virovitica.