Veličina fonta
Sivi ton
Kontrast
Disleksija

Novosti

U Zagrebu održan Sajam poslova

11. studenoga 2019.

|

Svi centri, Zagreb I, Zagreb II

6.11.2019.u Zagrebu je održan Sajam poslova u organizaciji Regionalnog ureda Zagreb Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, pod pokroviteljstvom grada Zagreba i Zagrebačke županije, uz partnerstvo svih gradova Zagrebačke županije i Obrtničke komore Zagreb.

Na sajmu je sudjelovalo devedeset poslodavaca ponudivši oko tisuću radnih mjesta. Najviše su se tražili inženjeri građevine, strojarstva, elektrotehnike, programeri, zdravstveni radnici, prodavači, čistačice, njegovateljice, vozači, zaštitari, bravari, zavarivači, radnici u proizvodnji te ugostiteljski radnici (kuhar, konobar, slastičar) i dr. Sajam je posjetilo preko pet tisuća osoba zainteresiranih za zapošljavanje. Ovo je bila prilika da svi koji traža posao stupe u direktan kontakt s poslodavcima i predstave se, raspitaju se o mogućnostima zapošljavanja i uruče poslodavcima svoj životopisa.

Uz predstavljanje poslodavaca na štandovima, organiziran je i speed dating poslodavaca i posloprimaca te niz radionica za razvoj vještina upravljanja karijerom. Savjetnice CISOK-a vodile su radionice Metode i tehnike traženja posla i Kako se predstaviti poslodavcu. Odaziv na radionice je bio velik, a evaluacije su pokazale da su sudionici bili vrlo zadovoljni onime što su dobili na radionicama. Neki su dobiveno odmah primijenili predstavljajući se poslodavcima na Sajmu.

Bilo nam je drago opet sudjelovati na ovom centralnom događanju u svijetu rada.