Veličina fonta
Sivi ton
Kontrast
Disleksija

Novosti

Zagrebački CISOK sudjelovao na Danima karijera na Veterinarskom fakultetu

19. svibnja 2023.

|

Zagreb I, Zagreb II

Ured za razvoj karijere, akademsko i psihološko savjetovanje Veterinarskoga fakulteta od 15. do 17. svibnja 2023. u prostorima Fakulteta održao je Dane karijera.

Cilj je ovoga višednevnog događanja bio studentima koji su nedavno diplomirali te studentima na višim godinama studija omogućiti sudjelovanje u diskusijama, radionicama i prezentacijama koje će ih uvesti u svijet rada i mogućnosti zapošljavanja s diplomom doktora veterinarske medicine.

Osim predavanja, radionica i susreta s potencijalnim poslodavcima, u simuliranim razgovorima za posao studenti su imali priliku isprobati svoje komunikacijske i prezentacijske vještine.

CISOK Zagreb je sudjelovao na Danima karijera s radionicom Razgovor za posao-korak po korak s ciljem pripreme studenata za uspješni razgovor za posao. Studenti su kroz diskusiju i interaktivne vježbe doznali o čemu voditi računa prilikom pripreme za razgovor s poslodavcem, upoznali su se s odgovorima na najčešća pitanja na razgovoru, važnosti neverbalne komunikacije, upoznali su se s ulogama poslodavaca na razgovoru te su imali priliku naučeno prezentirati kroz igru uloga.