Veličina fonta
Sivi ton
Kontrast
Disleksija

Novosti

Travanj u CISOK-u Split

4. travnja 2019.

|

Split, Svi centri

AKTIVNOSTVRIJEME
Napišite u CISOK-u brzi životopis za brzu prijavu za posao!
Radionica je namijenjena nezaposlenim osobama koje žele, u najkraćem mogućem roku, uz pomoć savjetnica u CISOK-u napisati jednostavan životopis i poslati ga na natječaj za radno mjesto!
1.4. u 10:30
18.4. u 10:30
Izaberi pametno – izaberi deficitarno!
Predstavljanje srednjih škola koje imaju programe deficitarnih zanimanja: Obrtničke, Obrtne tehničke, Škole za dizajn, grafiku i održivu gradnju, Zdravstvene, Prometne, Wallner, „Braća Radić“ Kaštela, Elektrotehničke, Industrijske, Klesarske, Tehničke, Pomorske i SŠ Bol (raspored škola na posebnom letku)
8., 9. i 10. travnja od 15:00 do 17:30
Radionica o društvenom poduzetništvu
Imate li poslovnu ideju? Ili možda imate želju riješiti društvene ili ekološke probleme? Upoznat ćete se s društvenim poduzetništvom, najnovijim konceptom poslovanja koji spaja društvene i financijske vrijednosti. Zatim ćemo vam pomoći smisliti poslovni model za vaše ideje.
16.4. u 12:00
Informativno – edukacijsko predavanje o poduzetništvu
Predavanje je osmišljeno s ciljem jačanja svijesti o važnosti aktivnog pristupa obrazovanju, zapošljavanju i samozapošljavanju te povezivanja i suradnje dionika na tržištu rada. Predavanje je namijenjeno svim nezaposlenim osobama koje žele saznati nešto više o poduzetništvu i mogućnostima pokretanja vlastitog posla, ali i svima onima koji žele steći motivaciju za aktiviranje i ulazak u svijet rada.
17.4. u 12:00
Moje dijete pred izborom srednje škole – predavanje za roditelje
Savjetnice CISOK-a informirat će vas i savjetovati kako kao roditelj možete pomoći svom djetetu u donošenju jedne od najvažnijih odluka u životu – one o izboru srednje škole odnosno budućeg zanimanja.
17.4. u 16:30
Radionica o mogućnostima volontiranja i pohađanju obrazovanja za turističke vodiče
Kroz radionicu će biti prezentirane mogućnosti volontiranja te stjecanja vrijednih iskustava kroz volonterske aktivnosti u cilju jačanja vlastitih kapaciteta. Ujedno će biti predstavljene mogućnosti obrazovanja nezaposlenih osoba kao potencijalnih turističkih vodiča na području NP Krka u cilju jačanja njihove pozicije na tržištu rada i mogućih budućih zapošljavanja vezanih uz navedenu temu.
18.4. u 12:00